Haluatko hinata auton? Soita Jyväskylän A-huolto nyt!

Haluatko hinata auton? Soita Jyväskylän A-huolto nyt!

Jyväskylän A-huolto on palveluksessasi milloin ja milloin tahansa! Soita meille aina, kun sinulla on ongelmia tien päällä. Äkillinen moottorin rikkoutuminen? Asiakaspalvelutiimimme on vain yhden puhelun päässä. Meillä on nimetty joukkue, joka vastaa puheluihin kello 7.30-20.00. 

Ennen kuin soitat hinaukseen, varmista, että kaikki alla olevat vaatimukset koskevat autoasi. Muussa tapauksessa emme voi hyväksyä pyyntöäsi, ellei se ole mainittujen rajoitusten mukaista. Lisätietoja palvelustamme on alla olevissa tiedoissa.

Jyväskylän A-huolto: Auton hinauksen vaatimukset

Vakuutus

Autosi on oltava vakuutettuna, joten jos onnettomuus tapahtuu kuljetuksen aikana, vakuutuksesi kattaa maksun. Voit kuitenkin käyttää palveluamme myös ilman vakuutusta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on maksaa palvelumaksu tuntia ja etäisyys sulatetaan, kun hinaaminen on käynnissä.  

Muista, että korjausmaksu eroaa hinauspalvelusta. Ilmoita meille, jos sinulla on se korjataan välittömästi myymälässämme tai tuodaan haluamaasi auton korjaamoon. Jos haluat hinata auton osastoosi, varmista, että olet ottanut yhteyttä alueesi viranomaisiin, jotta meidän puolellamme ei ole mitään maksua.

Hinausautomaksut ovat harteillenne. Kuitenkin, jos haluat hinaus onnettomuuden vuoksi, se tuodaan takavarikointiin alueella ensin. Se vapautetaan vasta, kun kaikki tutkimukset on tehty ja sinut on vapautettu syytteistä.

Parkkipaikka / autotalli

Voit myös soittaa meille, vaikka et ole auton omistaja. Jos näet ajoneuvon rikkovan sääntöjä pysäköintialueella, tiimimme on valmis hinaamaan ne pois. Hinatun auton omistajalta veloitetaan lisämaksu. Sinun tarvitsee vain raportoida meille tästä tapauksesta, jotta voimme ryhtyä toimiin tapahtumassa. 

Osa-alueet eivät ole enää meidän vastuullamme. Jos osa-alue sallii hinausautojen sisääntulon tai olet hankkinut luvan, Jyväskylän A-huolto voi auttaa sinua huolessasi. Jos naapurisi ei pysäköi tien oikealle puolelle, voimme ottaa vastaan hinauksen heidän autonsa. Kuten pysäköintialue hinaus, veloitetaan maksuja auton omistaja samoin. 

Linjamme ovat aina saatavilla klo 7.30–20.00 hinauspalveluissa. Mitään hinaukseen liittymättä olevaa palvelua ei voi varata ja viihdyttää ennen seuraavaa työpäivää.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse jyvaskylana-huoltooy@pp1.inet.fi tai soita 0400 716 712 välitöntä apua.

Theme: Overlay by Kaira