Jyväskylän A-huolto: Moottoripyörä palvelut tässä

Jotkut ihmiset eivät tiedä kuinka suuri vastuu on huolehtia ajoneuvosta. Onko sinulla auto tai moottoripyörä, molemmat tarvitsevat aikaa ja vaivaa säilyttääkseen sen suorituskyvyn laadun. Siksi osa vastuustasi omistajana on tuoda ajoneuvo säännöllisesti mekaanikon luo. 

Jotkut omistajat laiminlyövät ajoneuvonsa ja ne lopulta heikkenevät ajan myötä. Jos et tuo autoa tai moottoripyörää aina silloin tällöin mekaanikon luo, on todennäköistä, että sen käyttöikä on lyhyempi. Et voi käyttää sitä täydellä kapasiteetillaan ja nauttia siitä tulevina vuosina. 

Jyvaskylan A-huoltossa voimme työskennellä kaikenlaisilla ajoneuvoilla, mutta olemme erikoistuneet pääasiassa moottoripyöriin. Näihin palveluihin kuuluvat öljynvaihto, puhdistus, säännöllinen huolto ja paljon muuta. Lue lisää myymälässämme tarjolla olevista moottoripyöräpalveluista: 

 1. Säännöllinen huolto
  Moottoripyörille on parasta tuoda se asentajalle vähintään 2-3 kertaa vuodessa sen mukaan, kuinka usein käytät sitä. Jos huomaat kuitenkin, että moottoripyörälläsi on ongelmia, tuo se asiantuntijalle mahdollisimman pian. Huoltotarkastukset sisältävät perustoimenpiteet, joilla varmistetaan, että pyöräsi on parhaassa kunnossa. 
 2. Jakohihnan vaihto
  Moottoripyörän jakohihna on yksi tärkeimmistä osista koko pyörää. Se vastaa moottorin toimintojen synkronoinnista ja sen varmistamisesta, että kaikki osat toimivat samaan aikaan. Jos tämä ei toimi, sinun on mentävä välittömästi mekaanikon luo. 
 3. Öljynvaihto
  Jokainen ajoneuvo tarvitsee uutta ja korkealaatuista öljyä pitääkseen moottorin lämpimänä ja sujuvana. Jos et vaihda öljyäsi silloin tällöin, se voi vahingoittaa moottoria ja muita moottoripyörän osia. On suositeltavaa vaihtaa öljy vähintään kerran vuodessa tai useammin, jos käytät autoa koko ajan. 
 4. Tarkastuspalvelut
  Vaikka moottoripyörä näyttää olevan täydellisessä kunnossa, se ei aina tarkoita, että kaikki on kunnossa. Ammattimaisissa tarkastuspalveluissa asiantuntijat tarkastavat ja havaitsevat tulevaisuudessa mahdollisesti esiintyviä pyöräongelmia. Tarvittavia osia vaihdetaan näiden ongelmien välttämiseksi. 

Tietoja Jyvaskylan A-huolto

-myymälästä on omistettu ajoneuvojen asianmukaiselle hoidolle ja kunnossapidolle. Olitpa ajaessasi autoa, moottoripyörää tai skootteria, meillä on tarvittava taito ja asiantuntemus varmistaaksemme, että ajoneuvosi ovat parhaassa kunnossa. 

Ammattimekaanikot ja asiantuntijat auttavat sinua kaikessa ja voivat myös antaa neuvoja. Jos tarvitset puhdistusta, huoltoa tai osien vaihtoa, olemme kattaneet. Sinun tarvitsee vain soittaa meille ja sopia tapaaminen. Sieltä työntekijämme määrittelevät ajan, jolloin voit käydä kaupassamme mahdollisimman pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira