Jyväskylän A-huolto: Löydä oikea rengas sinulle

Kuluneiden renkaiden korvaaminen uusilla on kivuton prosessi, koska voit ostaa vain saman merkin, mallin ja koon, joka on asennettu ajoneuvoon, kun se oli uusi. Saatavilla on kuitenkin useita merkkejä, malleja ja kokoja, jotka voivat vaikuttaa auton yleiseen suorituskykyyn, erityisesti tietyissä sääolosuhteissa. Lajikkeen avulla voit myös vaihtaa asioita.

Ajoneuvosi suorituskyvyn suhteen haluat luotettavaa asiantuntijoiden laatupalvelua. Jyväskylän A-huolto tarjoaa monipuolisen valikoiman auto- ja rengaspalveluja. Ammattitaitoiset teknikkomme auttavat korjaamaan ja ylläpitämään ajoneuvoasi uusista renkaista öljynvaihtoon ja akun vaihtoon.

Vuodenajasta riippuen on tiettyjä asioita, joita kannattaa varoa renkaita poimittaessa.

Eri renkaat, jotka sopivat tarpeisiisi:

Talvirenkaat

Talvirenkaissa on urat ja lamellit, jotka tarjoavat paremman pidon ja pidon lumisilla, jäisillä ja märillä pinnoilla. Ne on optimoitu pysymään joustavina lämpötilan laskiessa turvallisuuden takaamiseksi.

Kesärenkaat

Kesärenkaat, jotka tunnetaan myös vakiorenkaina, on suunniteltu tarjoamaan korkea suorituskyky ja ne on optimoitu kestämään yli 7 ° C: n lämpötiloissa. Niissä on pehmeämpi kumiseos vakauden ja pidon parantamiseksi, ja niissä on kulutuspinta, joka tarjoaa vastustuskykyä vesiliirtoa vastaan.

Kaikki kausirenkaat

Kaikkirenkaat valmistetaan yhdistämällä kesä- ja talvirengastekniikka. Ne tarjoavat riittävän suorituskyvyn kaikissa kausiluonteisissa olosuhteissa, mutta niitä ei ole optimoitu kesäksi tai talveksi samalla tavalla kuin erilliset kausirenkaat.

Touring Renkaat

Touring-renkaat tarjoavat tasaisemman matkan, kohtuullisen pidon märällä ja kuivalla, pidemmän talvipitoisuuden (ei koske kesärenkaita), miellyttävän ajon ja pidemmän kulutuspinnan.

Run Flat Renkaat

Run-flat-renkaat on suunniteltu suojaamaan tieliikenteen turvallisuuttasi, jos törmäät ajon aikana. Niillä on paksummat, vahvistetut sivuseinät kuin tavallisilla renkailla, mikä antaa niille mahdollisuuden ajaa lyhyen matkan puhkeamisen jälkeen.

Tehokkaat renkaat

Tehokkaat renkaat ovat renkaita, jotka on optimoitu tarjoamaan nopea reagointi, parempi pito ja nopea nopeus. Nämä renkaat ovat luoneet ensiluokkaiset valmistajat, joilla on kattava tutkimus ja tekniikka aikanaan moottoriurheiluteollisuudessa.

Maastorenkaat

Maastorenkaat tarjoavat hyvän suorituskyvyn useimmilla tienpinnoilla, useimmissa sääolosuhteissa ja maastossa ajamiseen. Näiden renkaiden kulutuspinta saattaa kulua muita nopeammin. Harkitse näiden renkaiden pyörimistä useammin kuin suositeltu 7500 mailia, jos huomaat epäsäännöllistä kulumista.

Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa jyvaskylana-huoltooy@pp1.inet.fi tai soita 0400 716 712!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira