Jyväskylän A-huolto: Laadukas huolto ajoneuvoillesi

Kuten ihmiset, autot kokevat joskus vähän hikkauksia ja tarvitsevat terveystarkastuksen ja ylimääräistä huomiota palaamaan radalle.

Meillä kaikilla on ollut erilaisia ​​kokemuksia kun autojamme huolletaan. Jotkut ovat hyviä, kun taas jotkut huonoja, ylihinnoitteluista, palveluista, jotka vievät liian kauan, tai vain huono-laatuisten lentoyhtiöiden tekemästä työstä.

Älä enää huolehdi! Jyväskylän A-huolto erottuu sitoutumisestaan ​​nopeaan korjaukseen, huipputeknisiin palveluihin ja työkaluihin sekä etenkin kohtuuhintaan. Puhumattakaan synergistisestä tiimistämme, jolla on vuosikymmenien kokemus autoteollisuudesta.

Auton huoltoaikataulun seuraamisen helpottamiseksi tässä on merkkejä, jotka osoittavat, että ajoneuvosi vaatii matkan mekaanikon luo:

Merkit, jotka sinun on tiedettävä

Kaasun mittarilukeman lasku

Mittarilukeman äkillinen lasku tarkoittaa, että jokin ei toimi kunnolla. Tämä voi johtua alhaisesta öljytasosta kaasuvuotoon. Huonojen happiantureiden ja ilmansuodattimien käyttö voi vähentää kaasumittarilukemaasi jopa 20%. Happianturit auttavat pitämään oikean ilman ja polttoaineen seoksen ja tämän epätasapainon saaminen voi olla tehotonta.

Vapina

Jotkut tärinät autossasi ovat normaaleja, mutta liiallinen ja lakkaamaton ravistelu ei ole. Tämä voi johtua viallisista moottorin osista, jotka voivat aiheuttaa lisävahinkoja, jos ne jätetään kiinnittämättä. Ajoneuvon moottorissa on muutama osa, joka voi aiheuttaa auton tärähtämisen toimintahäiriön vuoksi. Näitä ovat sytytystulpat ja moottorin ilmansuodatin.

Meluisa ohjauspyörä

Jos kuulet kutisevia, ponnahtavia tai kolkuttavia ääniä, mahdolliset syylliset ovat rikkoutuneita tai kuluneita jousitusliitoksia. Nämä kuluvat luonnollisesti ajan myötä, koska ne kestävät kuoppien vaikutukset tielle ja kantavat ajoneuvon painon.

Vuotavat nesteet

Kaikkien nesteiden tulisi olla ajoneuvon sisällä. Jos näet tahroja autosi alla, se on kertova merkki siitä, että jokin on vialla. Moottoriöljy on yleisin nestevuoto. Jos nesteen lätäkkö on ajoneuvosi edessä, sen lähde on todennäköisesti moottori.

Meluiset jarrut

Outo ääni, outo tärinä, vetäminen toiselle puolelle ja huono pysäytysvoima – saatat kokea kaikki nämä ja paljon muuta, kun autosi jarrujärjestelmä tarvitsee huoltoa. Jarrut ovat auton tärkein turvaominaisuus, joten varmista, että ne toimivat aina oikein!

Hitaasti vaihdettavat vaihteet

Vaihdetta vaihdettaessa ajoneuvosi tulisi olla välitön. Tauko ja äkillinen ääliö vaihdettaessa pysäköidystä ajamiseen osoittavat erittäin voimakkaasti, että lähetyksessä on ongelma.

Pakokaasupäästöt

Pakoputkesta tuleva pistävä, munanmuotoinen haju osoittaa likaisen tai tukkeutuneen katalysaattorin. Jos happianturi ei toimi oikein, se ei voi valvoa pakokaasua kunnolla ja saattaa aiheuttaa lisäongelmia, kuten ylikuumenemisen, moottorin tehon menetyksen tai heikon kiihtyvyyden.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla tällaisia ​​ongelmia? Tule Jyväskylän A-huoltoon, niin että ajoneuvo on aina täydellisessä kunnossa!

Voit saapua osoitteeseen Kuormaajantie 2, 40320 Jyväskylä Toimimme A-katsastuksen vieressä. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.30–17.00, lauantaisin klo 8.00–12.00 paitsi sunnuntaisin ja kansallisina juhlapäivinä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse: 0400716712.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira