Blog

Jyvaskylan A-huolto: Kuinka vaihtaa rengasta

Jyvaskylan A-huolto: Kuinka vaihtaa rengasta

Auton tai moottoripyörän omistajalle on tärkeää huolehtia ajoneuvostasi ja tietää, mitä tehdä tietyissä tilanteissa. Sinun on tiedettävä perusteet ajoneuvon puhdistamiseen, öljyn tarkistamiseen ja perustyökalujen valmistamiseen, jos jotain tapahtuu. 

Täällä Jyvaskylan A-huoltossa olemme ylpeitä siitä, että autamme asiakkaitamme kaikessa autossa ja moottoripyörässä. Perustiedot, jotka kaikkien ajoneuvojen omistajien on tiedettävä, on renkaan vaihtaminen.

Vaikka autot ja moottoripyörät ovat melko erilaisia, renkaiden vaihto on jonkin verran samanlainen. Jos haluat lisätietoja, katso vinkkejä renkaan vaihtamiseen. 

Autonrenkaiden vaihto

 1. Löydä turvallinen paikka pysäköidä ja kiinnitä työkalusi.
  Mene turvalliselle tien puolelle ja sytytä jarru- tai varoitusvalot, jotta muut ajoneuvot saavat tietää. Hanki työkalut ja aseta ne. Tarvitset avaimet ja auton tunkin. Sen jälkeen mene tavaratilaan ja vedä vararengas ulos. 
 2. Poista avain ja poista renkaan pyörän suojus.
  Hanki jakoavain ja taivuta alas vaihdettavan renkaan lähellä. Useimmissa auton renkaissa on pyörän suojat suojaamiseksi, joten sinun on ensin otettava se pois. Irrota se jakoavaimella ja irrota pyörä. 
 3. Käytä auton tunkkia.
  Kun olet poistanut pyörän kannen, on nyt aika käyttää auton tunkkia ja asettaa se tukevalle osalle auton alle. Aloita pumppaus, ja autosi tulisi nostaa ja taipua hieman sivulle. 
 4. Irrota lukkomutterit ja aseta uusi rengas.
  Renkaan ympärillä tulisi olla muutama lukkomutteri, joka pitää renkaan paikallaan. Irrota ne ja vedä rengas ulos. 

Laita sen jälkeen uusi ja kiristä lukkomutterit uudelleen. Voit asettaa auton tunkin hitaasti takaisin alas ja kierrä pyörän suojus kiinni. Kun kaikki on turvattu, olet valmis menemään!

Moottoripyörän renkaiden vaihto

 1. Löydä turvallinen paikka pysäköidä ja hanki työkalusi.
  Varmista, että olet turvallisella osalla tietä, ja hanki työkalusi. Tarvitset moottoripyörän tunkin ja metallivivun. 
 2. Käytä tunkkia ja ota vanha pyörä pois.
  Nosta polkupyörää tunkilla hieman maasta, jolloin pääset helposti vaihdettavaan renkaaseen. Ota vanha pyörä irti ja väännä kumi metallivanteesta. 
 3. Vaihda uuteen pyörään ja kiristä istuin.
  Aseta uusi kumisarja metallivanteelle ja varmista, ettei mikään osa ole löysällä. Testaa sitä pyörittämällä ja jos kaikki on hyvin, olet hyvä mennä. 

Tietoja Jyvaskylan A-huolto

-tehtävästämme täällä Jyvaskylan A-huoltossa on auttaa asiakkaitamme kaikissa autojen ja moottoripyörien korjauksissa. Etsitpä sitten varaosia, rutiinihuoltoa tai vahingonkorjauksia, olemme kattaneet. 

Jos olet kiinnostunut palveluistamme, älä epäröi sopia tapaamisia ja tuoda auto tai moottoripyörä tänne kauppaan. Hanki paras huolto ajoneuvollesi täältä! 

Jyväskylän A-huolto: Autopalvelutyypit

Jyväskylän A-huolto: Autopalvelutyypit

omistaminen on suurempi vastuu kuin ihmiset luulevat. Olitpa ensimmäinen kerta, kun ostat auton tai omistat jo useita ajoneuvoja, autoista on huolehdittava hyvin, jotta ne voisivat toimia oikein.

Mitä odotat? Ylitä autosi peruspalvelut täältä: Jyväskylän A-huolto. Tunnettuina autokorjaamoina tarjoamme laajan valikoiman autojen korjauksia ja huoltoa juuri sinulle.

Olipa kyseessä kotimainen, ulkomainen, hybridiauto tai dieselauto, ammattiteknikkomme ovat täällä antamassa sinulle apua ja varmuutta tietämyksellään ja asiantuntemuksellasi kaikissa autohuoltoissasi.

Katso autopalvelut, jotka saat Jyväskylän A-huoltoon jo tänään!

Siivouspalvelu

Ymmärrämme, että välität autostasi ja haluat antaa heille ylimääräistä hoitoa. Täällä myymälässämme henkilökuntamme puhdistaa jokaisen ajoneuvon käsin koneiden käyttämisen sijaan. Tarkistamme myös, onko naarmuja tai puuttuvia pisteitä varmistaaksemme, että kaikki lika, lika ja pöly puhdistetaan perusteellisesti.

Pinnoituspalvelu

Jyväskylän A-huolto tarjoaa myös autollesi pinnoituspalvelun lisäsuojaa varten. Pinnoituspalvelumme on kokeiltu ja testattu kestämään vuosia. Voit olla varma, että kanssamme voit säästää aikaa ja rahaa, kun maalaus tehdään.

Ensimmäinen asia, jonka teemme, on pestä auton ulkopinta varmistaaksesi, että pölyä ja likaa ei kiinnity auton päällysteeseen. Kun ajoneuvo on tehty, se pestään erityisellä pesuaineella, jotta kiillotus merkitään pysyvästi autoon.

Voit olla varma, että takki kestää 18 kuukaudesta 36 kuukauteen, joten sinun ei tarvitse palata vielä noin vuoden kestävän päällystystyömme avulla.

Ajoneuvotarkastus- ja tarkastuspalvelut

Onko sinulla ongelmia tai huolenaiheita autossasi? Älä huoli! Kokeneet teknikomme ovat täällä auttamassa arvioimaan ongelmaa, jonka sinulla on tällä hetkellä. Uusimman teknisen ohjelmiston avulla voimme varmistaa, että sinulle annetaan yksityiskohtainen arvio auton tilasta.

Renkaiden ja paristojen vaihto

Kuluneiden osien lisäksi ne ovat haitallisia autollesi, mutta ne myös uhkaavat turvallisuuttasi. Tässä mielessä suosittelemme renkaiden ja akun vaihtamista Jyväskylän A-huoltoon! Ammattitaitoiset teknikkomme tarkistavat kaikki asiat, jotka on vaihdettava, jotta autosi toimisi kunnolla. Autonosamme ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja voivat kestää pitkään.

Haluatko tietää enemmän autopalveluistamme? Vieraile verkkosivuillamme osoitteessa www.a-huolto.fi saadaksesi lisätietoja.

Jyväskylän A-huolto: Moottoripyörä palvelut tässä

Jyväskylän A-huolto: Moottoripyörä palvelut tässä

Jotkut ihmiset eivät tiedä kuinka suuri vastuu on huolehtia ajoneuvosta. Onko sinulla auto tai moottoripyörä, molemmat tarvitsevat aikaa ja vaivaa säilyttääkseen sen suorituskyvyn laadun. Siksi osa vastuustasi omistajana on tuoda ajoneuvo säännöllisesti mekaanikon luo. 

Jotkut omistajat laiminlyövät ajoneuvonsa ja ne lopulta heikkenevät ajan myötä. Jos et tuo autoa tai moottoripyörää aina silloin tällöin mekaanikon luo, on todennäköistä, että sen käyttöikä on lyhyempi. Et voi käyttää sitä täydellä kapasiteetillaan ja nauttia siitä tulevina vuosina. 

Jyvaskylan A-huoltossa voimme työskennellä kaikenlaisilla ajoneuvoilla, mutta olemme erikoistuneet pääasiassa moottoripyöriin. Näihin palveluihin kuuluvat öljynvaihto, puhdistus, säännöllinen huolto ja paljon muuta. Lue lisää myymälässämme tarjolla olevista moottoripyöräpalveluista: 

 1. Säännöllinen huolto
  Moottoripyörille on parasta tuoda se asentajalle vähintään 2-3 kertaa vuodessa sen mukaan, kuinka usein käytät sitä. Jos huomaat kuitenkin, että moottoripyörälläsi on ongelmia, tuo se asiantuntijalle mahdollisimman pian. Huoltotarkastukset sisältävät perustoimenpiteet, joilla varmistetaan, että pyöräsi on parhaassa kunnossa. 
 2. Jakohihnan vaihto
  Moottoripyörän jakohihna on yksi tärkeimmistä osista koko pyörää. Se vastaa moottorin toimintojen synkronoinnista ja sen varmistamisesta, että kaikki osat toimivat samaan aikaan. Jos tämä ei toimi, sinun on mentävä välittömästi mekaanikon luo. 
 3. Öljynvaihto
  Jokainen ajoneuvo tarvitsee uutta ja korkealaatuista öljyä pitääkseen moottorin lämpimänä ja sujuvana. Jos et vaihda öljyäsi silloin tällöin, se voi vahingoittaa moottoria ja muita moottoripyörän osia. On suositeltavaa vaihtaa öljy vähintään kerran vuodessa tai useammin, jos käytät autoa koko ajan. 
 4. Tarkastuspalvelut
  Vaikka moottoripyörä näyttää olevan täydellisessä kunnossa, se ei aina tarkoita, että kaikki on kunnossa. Ammattimaisissa tarkastuspalveluissa asiantuntijat tarkastavat ja havaitsevat tulevaisuudessa mahdollisesti esiintyviä pyöräongelmia. Tarvittavia osia vaihdetaan näiden ongelmien välttämiseksi. 

Tietoja Jyvaskylan A-huolto

-myymälästä on omistettu ajoneuvojen asianmukaiselle hoidolle ja kunnossapidolle. Olitpa ajaessasi autoa, moottoripyörää tai skootteria, meillä on tarvittava taito ja asiantuntemus varmistaaksemme, että ajoneuvosi ovat parhaassa kunnossa. 

Ammattimekaanikot ja asiantuntijat auttavat sinua kaikessa ja voivat myös antaa neuvoja. Jos tarvitset puhdistusta, huoltoa tai osien vaihtoa, olemme kattaneet. Sinun tarvitsee vain soittaa meille ja sopia tapaaminen. Sieltä työntekijämme määrittelevät ajan, jolloin voit käydä kaupassamme mahdollisimman pian.

Jyväskylän A-huolto: Dieselmoottorin hyvät ja huonot puolet

Jyväskylän A-huolto: Dieselmoottorin hyvät ja huonot puolet

Jyväskylän A-huolto: Dieselmoottoreiden edut ja haitat Dieselmoottorit

ovat olleet uutuus sähköntuotantoteollisuudessa vuosikymmenien ajan. Vaikka dieselmoottoreita oli kohtuullinen osuus haitoista, niitä on jatkuvasti parannettu vastaamaan hallituksen vaatimuksia ja ihmisten tarpeita. Nähdäksemme dieselmoottoreiden kehityksen viime vuosina olemme laatineet luettelon niiden eduista ja haitoista.

Plussat

Tehokkuus

Alhaisemman polttoaineenkulutuksen ja polttomenetelmän takia dieselmoottorit ovat tehokkaampia kuin bensiinimoottorit. Kaasu- tai bensiinimoottorit käyttävät tyypillisesti sytytystulppaa polttokammiossa olevan ilma-polttoaineseoksen sytyttämiseen, kun taas dieselmoottorit yksinkertaisesti puristavat sisällä olevan ilman. Kun ilma on tarpeeksi kuumaa, se sytyttää polttoaineen spontaanisti ruiskutettaessa kammioon.

Dieselmoottoreilla varustetut autot pystyvät kuljettamaan vain gallonalla polttoainetta yleensä noin 35% kauempana kuin bensiinikäyttöiset ajoneuvot. Tämä johtuu siitä, että dieselillä on 15% enemmän energiaa kuin bensiinillä, mikä osoittaa sen olevan tehokkaampaa.

Power-

dieselmoottorit ovat riittävän tehokkaita kattamaan valtavia kuormia käsittelevien ajoneuvojen, kuten konttialusten, junien ja raskaiden kuorma-autojen, sähköntuotantotarpeet. 

Koska dieselmoottorit polttavat polttoainetta tehokkaammin, ne pystyvät tuottamaan enemmän tehoa polttamalla samaa polttoainemäärää kuin bensiinimoottorit.

Luotettavuus

Monet varageneraattoreiden omistajat käyttävät dieselmoottoreita niiden luotettavuuden vuoksi. Dieselmoottorit on suunniteltu kestämään suurempia puristuksia käytön aikana, joten ne eivät todennäköisesti hajoa useiden käyttökertojen jälkeen.

Jälleenmyyntiarvo

Tehokkuudestaan ​​tunnetusta dieselmoottorista haetaan ennalta omistettujen moottoreiden markkinoita. Monet kuluttajat ovat kiinnostuneita ostamaan aikaisemmin käytettyjä, mutta edelleen toimivia ja säännöllisesti huollettuja dieselmoottoreita. Yksiköt, jotka täyttävät nämä vaatimukset, ovat jälleenmyyntiarvoisia, koska ne ovat halvempia kuin uudet yksiköt, mutta silti niiden suorituskyky on paras.

Miinukset

Kalliimpi polttoaine

Yksi tärkeimmistä syistä dieselpolttoaineiden kallistumiselle on sen tuotantokustannukset, jotka ovat nousseet vuosien varrella tiukempien ympäristöstandardien noudattamiseksi. Se on tullut suositummaksi myös energiateollisuudessa, mikä nostaa sen hintaa.

Dieselmoottoreiden hyötysuhde muuttaa kuitenkin usein tämän haitan eduksi, koska sen suorituskyky kompensoi kalliimman hinnan.

Altis märälle pinoamiselle

Kun dieselkäyttöinen moottori toimii jatkuvasti pitkiä aikoja vaaditun käyttölämpötilan alapuolella tai jos sitä käytetään ilman ja polttoaineen välisessä suhteessa, koneen suorituskyky pyrkii heikkenemään. Tämän seurauksena tapahtuu märkä pinoaminen, jolloin palamaton polttoaine siirtyy pakojärjestelmään mustan vuoton muodossa.

Omistajien on varmistettava, että he noudattavat dieselmoottoreiden käytössä ja kunnossapidossa noudatettavia oikeita menettelyjä pidentääkseen niiden käyttöikää.

Säännöllinen huolto

Dieselmoottorit vaativat säännöllistä huoltoa, kuten öljyn-, ilman- ja polttoainesuodattimien vaihtoa. Jos et tee mitään näistä, polttoaineen ruiskutusjärjestelmä voi rikkoutua ja maksaa siten enemmän rahaa.

Jyväskylän A-huolto: 5 yleistä väärinkäsitystä auton omistamisesta

Jyväskylän A-huolto: 5 yleistä väärinkäsitystä auton omistamisesta

Jyväskylän A-huolto: 5 yleistä väärinkäsitystä auton omistamisesta

Eri tiedotusvälineiden esitykset ja elokuvat kuvaavat paljon yleisiä väärinkäsityksiä auton omistuksessa. Suosikkitelevisiohahmosi saattaa näyttää siltä, ​​että auton ostaminen on niin helppoa, mutta näin ei aina ole. Selaa näitä myytäviä myyttejä, joita Jyväskylän A-huolto purkaa tässä artikkelissa.

Autonostomyytit, jotka sinun tulisi tietää

On olemassa erilaisia ​​myyttejä, joihin ihmiset uskovat ostaessaan autoa, ja on stressaavaa, kuinka suuri osa näistä on Hollywoodin väärinkäsityksiä auton mainostamiseksi. Asianmukainen tutkimus ennen auton ostamista voi viedä sinut pitkälle, jotta vältät näiden myyttien kaatumisen, ja Jyväskylän A-huolto keskustelee niistä yksitellen. 

Edullisemmat autot tarkoittavat, että saat paremman tarjouksenomaaville

. Tiukan budjetinihmisille on järkevää ostaa edullisempi auto, jolla sinulla on varaa. Jotkut skeevy-myyjät hyödyntävät tätä, koska ne lisäävät kiinnostusta ajan myötä. Joten rahan säästämisen sijaan maksusi kasvaa ajan myötä. 

Kysy aina maksamastasi korosta, koska juutut huonoon kauppaan, jos katsot vain hintalappua. Jotkut autot, joiden ennakkomaksu on kalliimpi, voivat yllättäen auttaa sinua säästämään rahaa. Kysy oikeita kysymyksiä jälleenmyyjältä ja älä pelkää heidän myyntiehtojaan. 

Selaa Internetiä saadaksesi parhaat tarjoukset

Voit tutkia Internetiä ostettavan auton erityispiirteistä, mutta ei ole viisasta ostaa sitä verkosta. Henkilökohtaisella autolla ostamisella on etuja, varsinkin kun soitetaan myyjän bluffille. On mahdollista, että saat halvemman tarjouksen kuin mitä näet heidän verkkosivuillaan, koska joillakin autoliikkeillä on liikkumavaraa hintaneuvotteluissa. 

Osta nyt tai kauppa on pois päältä

Toinen Hollywoodin väärinkäsityksistä on, että ostamatta jättäminen heti kasvattaa unelmiesi auton arvoa. Mahdollisuudet ovat, että sinulle tarjottu kauppa sinä päivänä, jolloin olet jälleenmyymälässä, on edelleen siellä ensi viikolla tai jopa ensi kuussa. Hinta voi silti muuttua, mutta voit olla varma, että se on suunnilleen sama, kun palaat. Älä huoli, että sinulla on vielä mahdollisuus säästää tappajakaupalle, joten ole kärsivällinen. 

Käteismaksulla saat paremman tarjouksen.

Jälleenmyyjät kannustavat kannustamaan sopimuksiaan, koska ne saavat enemmän voittoa kyseisestä kaupasta. He eivät voi tehdä sitä, kun maksat käteistä, joten joitain alennuksia ei sovelleta. Tutki jälleenmyyjän tarjoamia vuokrasopimuksia, jotta saat tietoa siitä, mihin olet tekemisissä. Toisin kuin Hollywood näyttää, auton ostamisen ei pitäisi olla jälleenmyyjän ovelampi, mutta saada paljon, joka hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä.

Muistettavaa pitää auto kunnossa

Muistettavaa pitää auto kunnossa

Auton omistamisen yhteydessä seikkailu ei lopeta ostohetki, eikä se lopu, kun olet ottanut sen kotiin. Mitä oletautossa on vakava suhde ja hieman jynssäys saisi teitä ymmärtämään sen tarpeisiin. 

Autosi kunnossapidon tulisi aina olla etusijalla riippumatta siitä, onko kyseessä upouusi vai käytetty auto. Se tarvitsee korkealaatuista hoitoa ja vähän rakkautta sitoutuneelta omistajalta. Jyväskylän A-huolton hyödyllisten vinkkien seuraaminen voi auttaa sinua huolehtimaan autostasi paremmin. 

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on syytä muistaa auton huollossa, on ajoneuvon tunnusnumero (VIN), koska se on auton sormenjälki. Autosi malli, valmistusvuosi ja merkki ovat hyödyllisiä, kun puhut mekaanikon tai vakuutusyhtiön kanssa. Tämä säästää autoa pitkällä aikavälillä. 

Autosi käyttöoppaassa tulisi olla tilaa kirjahyllyissäsi. Siinä on tarkkoja tietoja auton ominaisuuksista, tarvittavasta öljystä ja nesteistä omistamasi mallissa ja mitä huoltoaikataulua noudatetaan. Siinä on myös renkaan vaihtamisohjeet, joista voi olla paljon apua hätätilanteissa. 

Opi vaihtamaan renkaita itse. Se on tärkeä taito tietää ja se voi säästää kallista matkaa mekaanikkoon. Tämä taito voi auttaa myös hätätilanteissa. Harjoittele renkaiden harjoituksiasi kokeneen ystävän avulla. 

Jyväskylän A-huolto ei ota autohuoltoa kevyesti. Auton omistajana sinun on oltava tarkkaavainen ja tarkkaavainen epätavallisista äänistä, hajuista ja suorituskyvyn muutoksista erityisesti ajoneuvosi jarruissa, kiihdytyksessä tai ohjauskyvyissä. Älä ohita näitä, koska se on autosi huuto apua. 

Jos nämä epätavalliset äänet ja suorituskyvyn muutokset jatkuvat, saattaa olla aika vierailla Jyväskylän A-huolto -palvelussa. Hyvän rahan sijoittaminen luotettavan mekaanikon kanssa tarjoaa sinulle mukavuutta ja tyytyväisyyttä tietäessäsi, että autosi on hyvissä käsissä.

Rutiinihuolto voi myös viedä paljon autosi tarpeisiin. Esimerkiksi tuulilasinpyyhkimien vaihto kuuden kuukauden välein ei ehkä ole prioriteettisi, mutta se estää sinua arpimasta pysyvästi, kun ne kuluvat. Tarkista myös ajoittain rengaspaineesi, koska se voi säästää vaivaa liian alhaisilla renkailla. 

Pieni muistutus Jyväskylän A-huolto: pidä kaikki autodokumentit helposti saatavilla lyhyellä varoitusajalla. Having kaikki kuitit, rekisteröinti, ja Kela-kortti kätevä auton voi säästää paljon turhaa stressiähätätapauksissa.Näiden asiakirjojen tiedot auttavat mekaanikkoa oppimaan kaiken autostasi. Mutta silti pidä nimitodistuksesi jossain turvallisessa paikassa, luultavasti vain sinä tiedät. 

Autosi tarpeiden huomioon ottaminen, vaikka se olisikin pieni asia, on paljon ylläpitää sitä vuosien ajan. Jyväskylän A-huoltokaikessa, voi auttaa sinuamitä tarvitset autosi hyvässä hoidossa.

Viisi vinkkiä pitämään auto kunnossa

Viisi vinkkiä pitämään auto kunnossa

Auton omistaminen ei olehelppoa tehtävä. Sinun on oltava sitoutunut huolehtimaan auton tarpeista pitääksesi auton kunnossa. Se on sijoitus ja hyvä, jos priorisoit auton huoltoa. 

Tämä on vaikeaa, mutta sen arvoista. Se pitää autosi parhaassa kunnossa vuosia, ja se on kaikki, mikä on tärkeää. Tässä on Jyväskylän A-huolton viisi vinkkiä, jotka on pidettävä mielessä autosi tarpeita: 

huomioidenTuulilasinpyyhkijät

Tuulilasinpyyhkimet jätetään usein huomiotta, mutta se on tärkeä osa turvallisen ajon varmistamista etenkin sateessa. Nämä pyyhkimet ovat myös helposti kuluneet ja ne on vaihdettava puolen vuoden välein. Kuluneet pyyhkimet voivat vahingoittaa tuulilasi ja niiden korjaaminen voi olla kallista.

Auton öljyn ja muiden nesteiden

You täytyy pitää mielessä, mitä nesteet sinun pitää auton sujuvasti. Tarkista auton öljy, jäähdytysneste ja nesteet moottorista, ohjaustehostimesta, jarruista ja tuulilasin pesimistä säännöllisesti, jotta vältät tarpeettomat vahingot autollesi ja uuden kalliin matkan mekaanikkoon. 

Moottorin valot ja jarrut

Yoma turvallisuus on myös tärkeä tekijä autosi ylläpitämisessä. Tämän varmistaminen merkitsisi moottorin valojen ja jarrujen jatkuvaa tarkistamista. Tarkkaile jarrua aina tarkkaan, jos sinulla on mitään huolestuttavaa. Sen toimintahäiriö voi rajusti vaikuttaa autosi ajonvakautusjärjestelmään ja lukkiutumattomiin jarruihin (ABS). Kun näin tapahtuu, matka luotettavan mekaanikon luo ei vahingoita. 

Moottorivalot ovat ikkunat auton terveydelle, ja nämä valot himmentyvät ajan myötä. Tarkista ajoittain moottorin valot vaurioiden varalta, jotta tiedät milloin käydä mekaanikkosi luona. 

Rengasporat ja paine

Yksi niistä asioista, joita et halua unohtaa, ovat auton renkaat. Renkaiden ylläpito on ensiarvoisen tärkeää turvallisuudesta ja auton tehokkuudesta huolehtimisessa. Tarkista aina, onko rengaspaineesi vastaava kuin autosi mallin ehdotettu paine, jotta säästät renkaasi puhaltamasta ja käyttämästä liikaa polttoainerahaa. 

Myös rengasvaihdon oppiminen ei vahingoittaisi. Et tiedä, jääkö sinuun yksin tiellä, kun rengas on rikki. Harjoittele renkaiden harjoituksiasi nyt. 

Huoltoaikataulu ja hyvä mekaanikko

On hyvä käytäntö noudattaa huoltoaikataulua. Teet autollesi valtavan suosion sijoittamalla aikaa ja paljon rahaa sen kunnossapitoon ja luotettavan mekaanikon löytämiseen. Parhaan mahdollisen hoidon varmistamiseksi lue omistajan käsikirja ja noudata sen suosituksia. 

On vain niin paljon mitä voit tehdä saadaksesi autosi tip-top-muotoon. Pidä nämä vinkit mielessä ja sitoutu autosi hoitoon. Käy luotettavan mekaanikkosi luona tarkistamassa tai varaa aika  Jyväskylän A-huoltoon tänään. 

Jyväskylän A-huolto: Löydä oikea rengas sinulle

Jyväskylän A-huolto: Löydä oikea rengas sinulle

Kuluneiden renkaiden korvaaminen uusilla on kivuton prosessi, koska voit ostaa vain saman merkin, mallin ja koon, joka on asennettu ajoneuvoon, kun se oli uusi. Saatavilla on kuitenkin useita merkkejä, malleja ja kokoja, jotka voivat vaikuttaa auton yleiseen suorituskykyyn, erityisesti tietyissä sääolosuhteissa. Lajikkeen avulla voit myös vaihtaa asioita.

Ajoneuvosi suorituskyvyn suhteen haluat luotettavaa asiantuntijoiden laatupalvelua. Jyväskylän A-huolto tarjoaa monipuolisen valikoiman auto- ja rengaspalveluja. Ammattitaitoiset teknikkomme auttavat korjaamaan ja ylläpitämään ajoneuvoasi uusista renkaista öljynvaihtoon ja akun vaihtoon.

Vuodenajasta riippuen on tiettyjä asioita, joita kannattaa varoa renkaita poimittaessa.

Eri renkaat, jotka sopivat tarpeisiisi:

Talvirenkaat

Talvirenkaissa on urat ja lamellit, jotka tarjoavat paremman pidon ja pidon lumisilla, jäisillä ja märillä pinnoilla. Ne on optimoitu pysymään joustavina lämpötilan laskiessa turvallisuuden takaamiseksi.

Kesärenkaat

Kesärenkaat, jotka tunnetaan myös vakiorenkaina, on suunniteltu tarjoamaan korkea suorituskyky ja ne on optimoitu kestämään yli 7 ° C: n lämpötiloissa. Niissä on pehmeämpi kumiseos vakauden ja pidon parantamiseksi, ja niissä on kulutuspinta, joka tarjoaa vastustuskykyä vesiliirtoa vastaan.

Kaikki kausirenkaat

Kaikkirenkaat valmistetaan yhdistämällä kesä- ja talvirengastekniikka. Ne tarjoavat riittävän suorituskyvyn kaikissa kausiluonteisissa olosuhteissa, mutta niitä ei ole optimoitu kesäksi tai talveksi samalla tavalla kuin erilliset kausirenkaat.

Touring Renkaat

Touring-renkaat tarjoavat tasaisemman matkan, kohtuullisen pidon märällä ja kuivalla, pidemmän talvipitoisuuden (ei koske kesärenkaita), miellyttävän ajon ja pidemmän kulutuspinnan.

Run Flat Renkaat

Run-flat-renkaat on suunniteltu suojaamaan tieliikenteen turvallisuuttasi, jos törmäät ajon aikana. Niillä on paksummat, vahvistetut sivuseinät kuin tavallisilla renkailla, mikä antaa niille mahdollisuuden ajaa lyhyen matkan puhkeamisen jälkeen.

Tehokkaat renkaat

Tehokkaat renkaat ovat renkaita, jotka on optimoitu tarjoamaan nopea reagointi, parempi pito ja nopea nopeus. Nämä renkaat ovat luoneet ensiluokkaiset valmistajat, joilla on kattava tutkimus ja tekniikka aikanaan moottoriurheiluteollisuudessa.

Maastorenkaat

Maastorenkaat tarjoavat hyvän suorituskyvyn useimmilla tienpinnoilla, useimmissa sääolosuhteissa ja maastossa ajamiseen. Näiden renkaiden kulutuspinta saattaa kulua muita nopeammin. Harkitse näiden renkaiden pyörimistä useammin kuin suositeltu 7500 mailia, jos huomaat epäsäännöllistä kulumista.

Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa jyvaskylana-huoltooy@pp1.inet.fi tai soita 0400 716 712!

Jyväskylän A-huolto: Laadukas huolto ajoneuvoillesi

Jyväskylän A-huolto: Laadukas huolto ajoneuvoillesi

Kuten ihmiset, autot kokevat joskus vähän hikkauksia ja tarvitsevat terveystarkastuksen ja ylimääräistä huomiota palaamaan radalle.

Meillä kaikilla on ollut erilaisia ​​kokemuksia kun autojamme huolletaan. Jotkut ovat hyviä, kun taas jotkut huonoja, ylihinnoitteluista, palveluista, jotka vievät liian kauan, tai vain huono-laatuisten lentoyhtiöiden tekemästä työstä.

Älä enää huolehdi! Jyväskylän A-huolto erottuu sitoutumisestaan ​​nopeaan korjaukseen, huipputeknisiin palveluihin ja työkaluihin sekä etenkin kohtuuhintaan. Puhumattakaan synergistisestä tiimistämme, jolla on vuosikymmenien kokemus autoteollisuudesta.

Auton huoltoaikataulun seuraamisen helpottamiseksi tässä on merkkejä, jotka osoittavat, että ajoneuvosi vaatii matkan mekaanikon luo:

Merkit, jotka sinun on tiedettävä

Kaasun mittarilukeman lasku

Mittarilukeman äkillinen lasku tarkoittaa, että jokin ei toimi kunnolla. Tämä voi johtua alhaisesta öljytasosta kaasuvuotoon. Huonojen happiantureiden ja ilmansuodattimien käyttö voi vähentää kaasumittarilukemaasi jopa 20%. Happianturit auttavat pitämään oikean ilman ja polttoaineen seoksen ja tämän epätasapainon saaminen voi olla tehotonta.

Vapina

Jotkut tärinät autossasi ovat normaaleja, mutta liiallinen ja lakkaamaton ravistelu ei ole. Tämä voi johtua viallisista moottorin osista, jotka voivat aiheuttaa lisävahinkoja, jos ne jätetään kiinnittämättä. Ajoneuvon moottorissa on muutama osa, joka voi aiheuttaa auton tärähtämisen toimintahäiriön vuoksi. Näitä ovat sytytystulpat ja moottorin ilmansuodatin.

Meluisa ohjauspyörä

Jos kuulet kutisevia, ponnahtavia tai kolkuttavia ääniä, mahdolliset syylliset ovat rikkoutuneita tai kuluneita jousitusliitoksia. Nämä kuluvat luonnollisesti ajan myötä, koska ne kestävät kuoppien vaikutukset tielle ja kantavat ajoneuvon painon.

Vuotavat nesteet

Kaikkien nesteiden tulisi olla ajoneuvon sisällä. Jos näet tahroja autosi alla, se on kertova merkki siitä, että jokin on vialla. Moottoriöljy on yleisin nestevuoto. Jos nesteen lätäkkö on ajoneuvosi edessä, sen lähde on todennäköisesti moottori.

Meluiset jarrut

Outo ääni, outo tärinä, vetäminen toiselle puolelle ja huono pysäytysvoima – saatat kokea kaikki nämä ja paljon muuta, kun autosi jarrujärjestelmä tarvitsee huoltoa. Jarrut ovat auton tärkein turvaominaisuus, joten varmista, että ne toimivat aina oikein!

Hitaasti vaihdettavat vaihteet

Vaihdetta vaihdettaessa ajoneuvosi tulisi olla välitön. Tauko ja äkillinen ääliö vaihdettaessa pysäköidystä ajamiseen osoittavat erittäin voimakkaasti, että lähetyksessä on ongelma.

Pakokaasupäästöt

Pakoputkesta tuleva pistävä, munanmuotoinen haju osoittaa likaisen tai tukkeutuneen katalysaattorin. Jos happianturi ei toimi oikein, se ei voi valvoa pakokaasua kunnolla ja saattaa aiheuttaa lisäongelmia, kuten ylikuumenemisen, moottorin tehon menetyksen tai heikon kiihtyvyyden.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla tällaisia ​​ongelmia? Tule Jyväskylän A-huoltoon, niin että ajoneuvo on aina täydellisessä kunnossa!

Voit saapua osoitteeseen Kuormaajantie 2, 40320 Jyväskylä Toimimme A-katsastuksen vieressä. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.30–17.00, lauantaisin klo 8.00–12.00 paitsi sunnuntaisin ja kansallisina juhlapäivinä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse: 0400716712.

Haluatko hinata auton? Soita Jyväskylän A-huolto nyt!

Haluatko hinata auton? Soita Jyväskylän A-huolto nyt!

Haluatko hinata auton? Soita Jyväskylän A-huolto nyt!

Jyväskylän A-huolto on palveluksessasi milloin ja milloin tahansa! Soita meille aina, kun sinulla on ongelmia tien päällä. Äkillinen moottorin rikkoutuminen? Asiakaspalvelutiimimme on vain yhden puhelun päässä. Meillä on nimetty joukkue, joka vastaa puheluihin kello 7.30-20.00. 

Ennen kuin soitat hinaukseen, varmista, että kaikki alla olevat vaatimukset koskevat autoasi. Muussa tapauksessa emme voi hyväksyä pyyntöäsi, ellei se ole mainittujen rajoitusten mukaista. Lisätietoja palvelustamme on alla olevissa tiedoissa.

Jyväskylän A-huolto: Auton hinauksen vaatimukset

Vakuutus

Autosi on oltava vakuutettuna, joten jos onnettomuus tapahtuu kuljetuksen aikana, vakuutuksesi kattaa maksun. Voit kuitenkin käyttää palveluamme myös ilman vakuutusta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on maksaa palvelumaksu tuntia ja etäisyys sulatetaan, kun hinaaminen on käynnissä.  

Muista, että korjausmaksu eroaa hinauspalvelusta. Ilmoita meille, jos sinulla on se korjataan välittömästi myymälässämme tai tuodaan haluamaasi auton korjaamoon. Jos haluat hinata auton osastoosi, varmista, että olet ottanut yhteyttä alueesi viranomaisiin, jotta meidän puolellamme ei ole mitään maksua.

Hinausautomaksut ovat harteillenne. Kuitenkin, jos haluat hinaus onnettomuuden vuoksi, se tuodaan takavarikointiin alueella ensin. Se vapautetaan vasta, kun kaikki tutkimukset on tehty ja sinut on vapautettu syytteistä.

Parkkipaikka / autotalli

Voit myös soittaa meille, vaikka et ole auton omistaja. Jos näet ajoneuvon rikkovan sääntöjä pysäköintialueella, tiimimme on valmis hinaamaan ne pois. Hinatun auton omistajalta veloitetaan lisämaksu. Sinun tarvitsee vain raportoida meille tästä tapauksesta, jotta voimme ryhtyä toimiin tapahtumassa. 

Osa-alueet eivät ole enää meidän vastuullamme. Jos osa-alue sallii hinausautojen sisääntulon tai olet hankkinut luvan, Jyväskylän A-huolto voi auttaa sinua huolessasi. Jos naapurisi ei pysäköi tien oikealle puolelle, voimme ottaa vastaan hinauksen heidän autonsa. Kuten pysäköintialue hinaus, veloitetaan maksuja auton omistaja samoin. 

Linjamme ovat aina saatavilla klo 7.30–20.00 hinauspalveluissa. Mitään hinaukseen liittymättä olevaa palvelua ei voi varata ja viihdyttää ennen seuraavaa työpäivää.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse jyvaskylana-huoltooy@pp1.inet.fi tai soita 0400 716 712 välitöntä apua.