Jyväskylän A-huolto: Tarjouspyyntö

Toyota, Suzuki, Honda. Hyväksymme huollon ja korjauksen kaikille automerkeille myös takuun piiriin kuuluville. Anna autosi juosta tehokkaasti! Anna Jyväskylän A-huolto -laitteen olla autonkorjain tänään. Ammattitaitoisten asiantuntijoiden tiimimme avulla Jyväskylän A-huolto ylittää varmasti odotuksesi.  

Muut kuin autot, hyväksymme myös moottorin korjaukset. Joten jos sinulla on molemmat, miksi ei ole niitä sekä kiinteä ja saada mahdollisuus saada erilaisia alennuksia meiltä! Jyväskylän A-huolto tarjoaa vain laadukkaita osia, tuotteita ja erinomaisia palveluja, jotka ovat jo osoittautuneet ja testanneet monet. 

Sijaitsomme Seppälänkankaalla ja toimimme lauantaisin klo 7.30–17.00 maanantaista perjantaihin ja lauantaisin klo 8.00–12.00 sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Sen lisäksi auton korjauksia, voit myös saada tarkastuspalvelut estää mahdolliset autovauriot tulevaisuudessa. Haluatko tietää työprosessistamme ja palvelumaksustamme? Tarkista täydelliset tiedot alla.

Jyväskylän A-huolto: Prosessimme 

Prosessi

Jyväskylän A-huolto-laitteet on brändätty ja tuotu ulkomaille laadukkaan, tehokkaan ja luotettavan palvelun tarjoamiseksi. Huolto- ja korjauspalvelumme käyttävät vain kestäviä osia, joille tehdään laadunvarmistus, varmistaakseen, että se toimii kunnolla asiakkaan autossa. 

Varmistamme, että huolto- ja korjauspalvelumme ovat autonvalmistajien antamien standardien mukaisia. Lisäksi emme lisää lisäosia emmekä tee tarpeettomia korjauksia ilman auton omistajan tietoa tai suostumusta.

Jyväskylän A-huolto: Palvelut tarjotaan

Palvelut

Tarjoamme erilaisia palveluja, jotka vaihtelevat määräaikaishuollosta, jakohihnan vaiennuksista, öljynvaihdoista ja muusta. Määräaikaishuoltomme on yksi asiakkaidemme suosituimmista palveluista. 

Tarjoamme pakettialennuksia niille, jotka allekirjoittavat sopimuksen heidän määräaikaishuollostaan. Jotta saat paremman käsityksen kaikista palveluistamme, lue kunkin alla olevan kuvauksen:

Määräaikaishuolto

Säännöllinen huolto on vaatimus jokaiselle autolle. Ilman tätä autot eivät pystyisi toimimaan hyvin. Tätä palvelua voidaan käyttää, jos autosi on saavuttanut vähintään 5 000, 10 000 tai 15 000 kilometriä vuodessa. Voit myös saada tämän palvelun, kun olet saavuttanut 6 kuukautta ilman auton huoltoa, tai jopa vain 3 kuukautta, riippuen mieltymyksistäsi.

Saat jopa 60% alennuksen, kun olet allekirjoittanut sopimuksen kanssamme! Maksimoi sopimus pitämällä autosi säännöllisesti ylläpidettyä. Kun olet rekisteröitynyt tähän sopimukseen, saat 15 auton huoltoa ja 1 ilmainen palvelu. Mitä sinä odotat? Tiedustele nyt!

Jakohihnan vaihto

Jakohihnat ovat tärkeä osa autoa. Jos tämä osa on vaurioitunut, se vaikuttaa kaikkiin ajoneuvon osiin ja johtaa lopulta moottorin vikaantumiseen. Ilman vaihtamista jakohihna, autosi varmasti kokea toimintahäiriöitä.

Jakohihna ohjaa moottorin toimintaa, joten varmista, että tarkistat sen usein ja seuraat, onko se korjattava. Kuten määräaikaishuollossa, jakohihnat on myös korjattava, kun olet saavuttanut 100000 mailia vuodessa. Voit myös antaa meidän tarkastaa auton pitkän matkan jälkeen nähdä, onko ongelmia tai korjauksia, jotka on vahvistettava välittömästi. 

Öljynvaihdot

Öljy autoissa myös ikäisiä, jos ei uusita. Tämä voi vaikuttaa auton tehokkuuteen ajon aikana ja voi myös johtaa moottorin vikaantumiseen, jos sitä ei korjata välittömästi. Muuttuvat öljyt avulla autosi ajaa tasaisemmin ja estää ongelmia, kun tiellä.

Upouusi öljy auttaa puhdistamaan moottorin ja pitää ne koskemattomassa kunnossa. Moottori on altis lialle, joka voi aiheuttaa korroosiota ja vaurioittaa auton suorituskykyä entisestään. Monien luottama laadukas palvelu Jyväskylän A-huolto on täällä auttaen sinua kaikissa tarpeissasi.

Tarkastuspalvelut

Sen sijaan, että säilyttäisimme ne, voimme vain tehdä säännöllisen tarkastuksen autostasi. Säännöllisin tarkastuksin voimme helposti selvittää, onko sinun tehtävä määräaikaishuolto, öljynvaihdot, jakohihnojen vaihtaminen ja muut korjaukset. Tarkastuspalvelumme tarjotaan edulliseen hintaan. 

Muista kuitenkin, että tarkastuspalveluiden kustannukset poikkeavat säännöllisestä huollosta ja muista palveluista, joita tarjoamme myymälässämme. Tarkastuspalvelut tehdään vain sen varmistamiseksi, että autosi on tehokas ja turvallinen käyttää. Mutta jos sinusta tuntuu, että autosi tarvitsee korjata, eikä käyttää tarkastuspalvelut, voit suoraan saada palvelun haluat vähentää kuluja.

Ainoa etu tarkastuspalvelu on, että voimme antaa sinulle kokeneemman lausunnon autosi ja mitä pitäisi tehdä ilman tarvetta pitää ne ylläpidetään, tai muuttaa välittömästi.

Nelipyöräiset trendit

Myymälämme ei rajoitu vain sedans, viistoperä ja muut automallit, mutta tarjoamme myös palvelua autojen alle nelipyöräinen suuntauksia. Neliveto autoja kutsutaan myös 4×4 tai neljä-by-four ja on erityisesti suunniteltu kestämään jyrkkyyttä ja erämaa tien. 

Joitakin parhaita esimerkkejä tämäntyyppinen auto ovat Mercedes-Benz G-class, Toyota Land Cruiser ja Jeep Wrangler. Se tarjoaa vääntömomentin jokaisessa pyörässä, joka pyörii ja liikkuu tasaisesti ja toimii tasaisella nopeudella. Nelivetoauton ajaminen voi myös olla vaikeaa, erityisesti tukevalla alustalla. 

Diagnostiset palvelut

Tarkastuspalvelujen lisäksi tarjoamme myös mikrosiruja, antureita ja erilaisia prosesseja käyttäviä diagnostiikkapalveluja ongelman perimmäisen syyn havaitsemiseksi. Jyväskylän A-huolto varmistaa, että ajoneuvoja ei vahingoitu vain laadukkaiden laitteiden avulla.

Diagnostisten testien ottamisesta voi olla hyötyä myös auton omistajille, koska se voi määrittää, mitkä auton osat vaativat korjausta tai ovat kantaman ulkopuolella. Tarkastuspalvelut ovat myös etu. Diagnostiikkapalveluidemme avulla käytämme kuitenkin huipputeknisiä laitteita, jotka auttavat meitä helposti diagnosoimaan autosi ongelman. 

Koska se käyttää ohjelmistoa, diagnostiset testit voivat havaita auton, valmistajan ja muiden tärkeiden tietojen historian. Tämä voi myös olla ihanteellinen palvelu käyttää käytettyjä auton ostajille. Tämän ohjelmiston avulla voit helposti määrittää, jos auto olet silmäilevä on hintansa arvoinen.

Upouusi autoja takuu

Upouusi autoja, sinun ei tarvitse huolehtia kustannuksista korjauksia. Jyväskylän A-huolto ei halua vahingoittaa autoasi, mikä haittaisi sen takuuta. Myymälämme on varma, että voimme tarjota sinulle laadukasta palvelua, joka ylittää odotuksesi hetkessä. Anna kokeneiden teknikkojemme tehdä työ puolestasi.

Upouusi autoja voidaan myös käydä auton huoltoa, jos haluat varmistaa, että se pysyy sujuvasti ja tehokkaasti. Kaikki vahingot, jotka ovat kehittyneet 2 kuukauden kuluttua huollosta tai korjauksesta, eivät ole enää meidän vastuullamme, ja valmistajan tulee kantaa ne takuun nojalla.

Myymälämme varmistaa, että kaikki laitteet, joita käytämme uuden auton käsittelyyn takuun alla, sopivat automalliin vahinkojen välttämiseksi tulevaisuudessa. Kokeneet teknikkomme ovat mukana koko prosessin ajan.

Myynti upouusi autoja

Jyväskylän A-huolto on keskitetty palvelupiste kaikkiin autosi tarpeisiin. Korjauspalvelujen lisäksi myymme myös upouusia autoja. Myymälämme on valtuutettu jälleenmyyjä tuotemerkkejä, kuten Toyota, Honda, Chevrolet ja enemmän. Jos sinulla ei ole aikaa mennä valmistajalle, voit yksinkertaisesti vierailla kaupassamme ja saada ilmaisia neuvoja siitä, mitä sinun pitäisi ostaa.

Teknikkomme opastavat sinua prosessin läpi ja auttavat sinua valitsemaan parhaan auton elämäntapaasi, mieltymyksiisi ja paljon muuta. Muuta kuin, että myymme niitä myös edulliseen hintaan verrattuna valmistajan. Vintagesta moderniin, tarjoamme erilaisia autoja, jotka sopivat makuun.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostiosoitteellamme osoitteessa jvvaskylana-huoltooy@pp1.inet.fi tai soita numeroon 0400 716 712. Voit myös varata tapaamisen kanssamme lähettämällä viestin booking@a-huolto.com tai soittamalla numeroon 0402 043 042 varataksesi korttipaikkasi. 

Jos haluat lisätietoja varauksesta, siirry verkkosivustomme “Ota yhteyttä” -osioon. Voit myös tilata uutiskirjeemme tuoreimmista päivityksistä, tapahtumista ja kampanjoista myymälässämme. Jyväskylän A-huolto tarjoaa vuosittain ja valtavia alennuksia uusille ja tavallisille asiakkaille! Pysy kuulolla lisää päivityksiä. Korjatkaa autonne nyt!

Kyllä! Haluan tarjouksen.

* -merkityt kohdat on täytettävä, jotta voimme tehdä tarjouksen

Pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen tiedot mahdollisimman tarkasti.

Mikäli haluatte tarjouksen muusta työstä, niin se onnistuu tarkentamalla asia “Lisätietoja”-kohtaan.

Mikäli toivotte huoltoa/korjausta tietylle päivämäärälle, sen voi merkitä omaan kohtaansa. Pyrimme toteuttamaan toiveen varaustilanteen mukaan. Vahvistamme sopivan päivämäärän vielä erikseen.

Ajanvaraus:
Puh 0400 716 712

Toteutus Kasipallo Oy